Koksijde

Thalassa

VERKOCHT
Thalassa
In residentie Thalassa kan u optimaal genieten van alles wat Koksijde te bieden heeft. Dankzij de uitstekende ligging op de Koninklijke Baan bent u slechts enkele stappen weg van het prachtige strand, de lekkerste restaurants en de leukste winkels. Dit appartement ligt op de 5de verdieping en heeft een balkon, een terras, een slaapkamer en een badkamer.

Het appartement onderging een complete renovatie volgens het Rehomers-principe. De volledige inrichting en techniek werd uitgebroken en opnieuw opgebouwd met een feilloos gevoel voor vormgeving en materiaalkeuze. Dankzij de zuid-zonoriëntatie geniet u heel de dag van een zee aan natuurlijk licht. Thalassa is van A tot Z bemeubeld, het bestek ligt in de lade en het bed is gemaakt.  Maak een afspraak en ervaar zelf de huiselijke sfeer in een oase van rust.
  • Een slaapkamer
  • Een badkamer
  • Bemeubeld
  • 5de verdieping
  • 51 m² bew. opp.
Locatie
Met de Hoge Blekker, de hoogste duin aan de Belgische kust, en de meer dan 700 ha aan natuurgebied biedt Koksijde uitdaging aan menig wandelaar. Ook kunst- en cultuurliefhebbers komen hier aan hun trekken, met het Nationaal Visserijmuseum, het Paul Delvaux museum en het ambachtsmuseum in de buurt.

De badplaats herbergt bovendien verschillende gastronomische restaurants waardoor u na een lange dag lekker kunt ontspannen met een goed glas in de hand. Koksijde verrast op vele vlakken, iedereen wil hier wonen.
Prijs

VERKOCHT
Exclusief registratie 12% en notariskosten.
Door verbouwing geen BTW-aanslag van 21%.

Verkoop:

Nieuwbouwverkopers
Robbie Vankerkhove
Erkend vastgoedmakelaar BIV 514 042

M. +32 (0)492 44 33 59
E. robbie@nieuwbouwverkopers.be

We ontvangen u met alle plezier

Wenst u meer uitleg of bent u geïnteresseerd in onze appartementen of hoe we alles aanpakken, we spreken graag af in een van onze afgewerkte appartementen. De beste koffie staat klaar.
Spreekt u liever thuis af, dan komen we uiteraard ook graag bij u langs.

Uw gegevens

Contacteer ons voor een verbouwing!


Venecoweg 18
B-9810 Nazareth

M. +32 (0)496 55 47 63
E. pj@rehomers.be 

Over Rehomers


Als unieke verbouwspecialist vormen we residenties, appartementen en/of woningen om tot een sprankelende, nieuwe thuis. We staan in voor de totale renovatie, van ontwerp tot eindresultaat, zonder dat u zich ook maar ergens over hoeft te bekommeren. Eigentijds design door gerenommeerde architecten, keuze kwaliteitsmaterialen, nauwgezette projectopvolging voor een snel resultaat en een afwerking om trots op te zijn.

Contacteer ons voor het aanbod appartementen


Nieuwbouwverkopers
Robbie Vankerkhove
Erkend vastgoedmakelaar BIV 514 042

M. +32 (0)492 44 33 59
E. robbie@nieuwbouwverkopers.be