Koksijde

Te Quiero

VERKOCHT!
Te Quiero
Residentie Te Quiero is een typisch voorbeeld waar Rehomers voor staat: perfect gerenoveerde appartementen, met zeer veel gevoel voor stijl, maar vooral met maximaal respect voor de beschikbare ruimte. En dat is nu net het voordeel van het renoveren van een ouder appartement: de grote ruimtes die in nieuwbouw vandaag vaak ontbreken.

Van zodra je er binnen komt, voel je het zalig weekend- of vakantiegevoel. Vlakbij de kust, maar tegelijk in alle vrijheid en in alle rust. Een heerlijk voordeel dat men u niet kan afnemen. Daar wil je nu eenmaal ten volle thuiskomen, met je familie én je vrienden.

Aan alles is gedacht en de renovatie werd zoals gewoonlijk nauwgezet uitgevoerd. Een modern appartement dat wordt afgeleverd met alles erop en eraan. Het nieuwe meubilair, de handdoeken in de badkamer of de borden in de keuken... die zijn allemaal inbegrepen.
  • Twee slaapkamers
  • Twee badkamers
  • Sfeervol bemeubeld
  • 5de verdieping
  • 82 m² bew. opp.
  • Ruimte en licht
  • Centraal gelegen
  • De zonnige kant
  • Kwaliteit eerst
Locatie
Koksijde heeft vanalles te bieden en u zit er temidden in. Langs de Koninklijke Baan, met een fantastisch overzicht, aan de zonnekant. Wat meer kunt u wensen?

U maakt deel uit van het dagelijkse, bruisende leven in deze dynamische kustgemeente, maar tegelijk kunt u zich terugtrekken in alle rust van uw eigen stek.
Prijs

VERKOCHT!

Verkoop:

Nieuwbouwverkopers
Robbie Vankerkhove
Erkend vastgoedmakelaar BIV 514 042

M. +32 (0)492 44 33 59
E. robbie@nieuwbouwverkopers.be

We ontvangen u met alle plezier

Wenst u meer uitleg of bent u geïnteresseerd in onze appartementen of hoe we alles aanpakken, we spreken graag af in een van onze afgewerkte appartementen. De beste koffie staat klaar.
Spreekt u liever thuis af, dan komen we uiteraard ook graag bij u langs.

Uw gegevens

Contacteer ons voor een verbouwing!


Venecoweg 18
B-9810 Nazareth

M. +32 (0)496 55 47 63
E. pj@rehomers.be 

Over Rehomers


Als unieke verbouwspecialist vormen we residenties, appartementen en/of woningen om tot een sprankelende, nieuwe thuis. We staan in voor de totale renovatie, van ontwerp tot eindresultaat, zonder dat u zich ook maar ergens over hoeft te bekommeren. Eigentijds design door gerenommeerde architecten, keuze kwaliteitsmaterialen, nauwgezette projectopvolging voor een snel resultaat en een afwerking om trots op te zijn.

Contacteer ons voor het aanbod appartementen


Nieuwbouwverkopers
Robbie Vankerkhove
Erkend vastgoedmakelaar BIV 514 042

M. +32 (0)492 44 33 59
E. robbie@nieuwbouwverkopers.be