Koksijde

Gilberte

VERKOCHT
Gilberte
Residentie Gilberte vindt u op een unieke locatie, langs de zeedijk, overal dichtbij en vooral met een fantastisch frontaal zeezicht. Het volledig gerenoveerde appartement ligt op de tweede verdieping en biedt u alles wat u van deze locatie mag verwachten. Bovendien overal dichtbij, in een bruisende kustgemeente.

Dit appartement werd, net zoals alle Rehomers-projecten, kwalitatief aangepakt. Alles werd gestript en op basis van een modern design en met de beste middelen, werd het perfect gerenoveerd. Het fantastische zeezicht krijgt u er bij, om iedere dag uren van te genieten. Zoals steeds leveren we dit appartement volledig bemeubeld, tot de lakens op bed en bestek in de keukenlade, op. Kom dus gerust jouw droom aan zee ontdekken.
  • Een slaapkamer + slaaphoek
  • Een badkamer
  • 2de verdieping
  • Frontaal zeezicht
  • 62 m² bew. opp.
  • Centraal langs de zeedijk
  • Het strand als uw tuin
  • Top materiaalkeuze
  • Volledig afgewerkt en bemeubeld
Locatie
Residentie Gilberte is fantastisch gelegen, centraal in Koksijde, langs de zeedijk en vooral met een frontaal zeezicht. Koksijde staat voor alles in een bevaarbaar formaat. Het is er heerlijk genieten van de zee, het aanbod en de sfeer. Voor elk wat wils dus. 
Prijs

Prijs: VERKOCHT
Exclusief registratie 10% en notariskosten.
Door verbouwing geen BTW-aanslag van 21%.

Verkoop:

Nieuwbouwverkopers
Robbie Vankerkhove
Erkend vastgoedmakelaar BIV 514 042

M. +32 (0)492 44 33 59
E. robbie@nieuwbouwverkopers.be

We ontvangen u met alle plezier

Wenst u meer uitleg of bent u geïnteresseerd in onze appartementen of hoe we alles aanpakken, we spreken graag af in een van onze afgewerkte appartementen. De beste koffie staat klaar.
Spreekt u liever thuis af, dan komen we uiteraard ook graag bij u langs.

Uw gegevens

Contacteer ons voor een verbouwing!


Venecoweg 18
B-9810 Nazareth

M. +32 (0)496 55 47 63
E. pj@rehomers.be 

Over Rehomers


Als unieke verbouwspecialist vormen we residenties, appartementen en/of woningen om tot een sprankelende, nieuwe thuis. We staan in voor de totale renovatie, van ontwerp tot eindresultaat, zonder dat u zich ook maar ergens over hoeft te bekommeren. Eigentijds design door gerenommeerde architecten, keuze kwaliteitsmaterialen, nauwgezette projectopvolging voor een snel resultaat en een afwerking om trots op te zijn.

Contacteer ons voor het aanbod appartementen


Nieuwbouwverkopers
Robbie Vankerkhove
Erkend vastgoedmakelaar BIV 514 042

M. +32 (0)492 44 33 59
E. robbie@nieuwbouwverkopers.be