Nieuwpoort

Lampernisse

€ 295.000
Lampernisse
Een riant terras op de vijfde verdieping? Dat is heerlijk genieten. Samen met vrienden of familie en een glaasje wijn in de hand beleef je de mooiste momenten. Door de zuidelijke ligging baad je uren in de zon. Gelegen in de winkelstraat van Nieuwpoort-Bad hoeft u slechts enkele stappen te zetten om lekker te eten, te winkelen of om te genieten van het prachtige strand.

W
e hebben deze penthouse compleet gestript en in een nieuw jasje gestoken. Zowel wat betreft technieken (water, elektriciteit, verwarming) als wat betreft bevloering, keuken, badkamer, etc. zijn volledig nieuw.
We hebben het appartement volledig bemeubeld en aangekleed tot in de kleinste details. Zo kan u zorgeloos instappen en meteen genieten van uw nieuwe thuis aan zee.
 • Penthouse
 • 5de verdieping
 • Dakterras van 20m²
 • één slaapkamer
 • één badkamer
 • 50 m² bew. opp.
 • Gelegen in winkelstraat
 • Vlak bij het strand
 • Totale renovatie met nieuwe technieken
 • Volledig afgewerkt, ingericht en bemeubeld
 • Instapklaar
Locatie
Het appartement is gelegen in de winkelstraat van Nieuwpoort-Bad, vlak bij het strand. Nieuwpoort verwent u het hele jaar door met een uitgebreid aanbod aan activiteiten en evenementen. Een troef voor jong en oud, met zijn prestigieuze jachthaven, exclusieve boetieks, kwaliteitsvolle restaurants, avontuurlijke watersportrecreatie en stevige wandelingen op de mooi aangelegde boulevard.

De oude stad - met haar middeleeuwse architectuur - is zeker het bezoeken waard. Door de strategische ligging aan de IJzer, werd Nieuwpoort in de loop van de geschiedenis meerdere malen verwoest, maar ook altijd weer heropgebouwd. Nieuwpoort bruist en dat zal iedereen die er woont, beamen.
Prijs

Prijs: € 295.000
Exclusief registratie 12% en notariskosten.
Door verbouwing geen BTW-aanslag van 21%.

Verkoop:

Nieuwbouwverkopers
Robbie Vankerkhove
Erkend vastgoedmakelaar BIV 514 042

M. +32 (0)492 44 33 59
E. robbie@nieuwbouwverkopers.be

We ontvangen u met alle plezier

Wenst u meer uitleg of bent u geïnteresseerd in onze appartementen of hoe we alles aanpakken, we spreken graag af in een van onze afgewerkte appartementen. De beste koffie staat klaar.
Spreekt u liever thuis af, dan komen we uiteraard ook graag bij u langs.

Uw gegevens

Contacteer ons voor een verbouwing!


Venecoweg 18
B-9810 Nazareth

M. +32 (0)496 55 47 63
E. pj@rehomers.be 

Over Rehomers


Als unieke verbouwspecialist vormen we residenties, appartementen en/of woningen om tot een sprankelende, nieuwe thuis. We staan in voor de totale renovatie, van ontwerp tot eindresultaat, zonder dat u zich ook maar ergens over hoeft te bekommeren. Eigentijds design door gerenommeerde architecten, keuze kwaliteitsmaterialen, nauwgezette projectopvolging voor een snel resultaat en een afwerking om trots op te zijn.

Contacteer ons voor het aanbod appartementen


Nieuwbouwverkopers
Robbie Vankerkhove
Erkend vastgoedmakelaar BIV 514 042

M. +32 (0)492 44 33 59
E. robbie@nieuwbouwverkopers.be