Oostduinkerke

Saint Christophe

VERKOCHT
Saint Christophe
Dit ruime appartement werd volledig gerenoveerd in de typische Rehomers-stijl. Na het strippen van de volledige binnenkant werd het appartement tot in de puntjes opnieuw aangekleed om een ruime, karaktervolle thuis te creëren. De moderne inrichting ademt stijl uit. Water, elektriciteit, verwarming, badkamer, keuken… alles is nieuw.

Het natuurlijke licht dat via het zuid-gerichte terras binnenkomt zorgt voor een groots ruimtegevoel. Elke dag word je verwonderd van het adembenemende zicht op de duinen.
Je voelt je meteen thuis in het volledig ingerichte appartement Saint Christophe. Het bestek ligt in de lade en het bed is opgemaakt. Zo kan je meteen eindeloos genieten van het aantrekkelijke strand. En met twee slaapkamers en twee badkamers hoef je je vrienden of familie ’s avonds niet naar huis te sturen.  
  • Twee slaapkamers
  • Twee badkamers
  • 4de verdieping
  • Zuid-zongericht terras
  • Zicht op de duinen
  • Vlak bij het strand
  • Nieuwe techniek en inrichting
  • Volledig afgewerkt en bemeubeld
Locatie
Wie van rust en de zee houdt, reist naar Oostduinkerke. Het zandstrand is bij eb bijna 1 kilometer breed, waardoor het een prachtige plek is om te genieten van de zon, zandkastelen te bouwen of het strand te verkennen. Maar ook avonturiers kunnen hier opgelucht ademhalen. Dit strand leent er zich helemaal toe om er te parakarten en te rijden met zeilwagens.

Er valt bovendien heel wat te zien. Oostduinkerke is namelijk de enige kustplaats in de wereld waar er nog steeds garnalen gevangen worden met de hulp van paarden. Liefhebbers genieten hier volop van de specifieke fauna en flora die thuishoren in dit prachtig duinlandschap. Gastronomisch is het er top, waardoor elke levensgenieter er zijn gading vindt.
Prijs

Prijs: VERKOCHT 
Exclusief registratie 10% en notariskosten.
Door verbouwing geen BTW-aanslag van 21%.

Verkoop:

Nieuwbouwverkopers
Robbie Vankerkhove
Erkend vastgoedmakelaar BIV 514 042

M. +32 (0)492 44 33 59
E. robbie@nieuwbouwverkopers.be

We ontvangen u met alle plezier

Wenst u meer uitleg of bent u geïnteresseerd in onze appartementen of hoe we alles aanpakken, we spreken graag af in een van onze afgewerkte appartementen. De beste koffie staat klaar.
Spreekt u liever thuis af, dan komen we uiteraard ook graag bij u langs.

Uw gegevens

Contacteer ons voor een verbouwing!


Venecoweg 18
B-9810 Nazareth

M. +32 (0)496 55 47 63
E. pj@rehomers.be 

Over Rehomers


Als unieke verbouwspecialist vormen we residenties, appartementen en/of woningen om tot een sprankelende, nieuwe thuis. We staan in voor de totale renovatie, van ontwerp tot eindresultaat, zonder dat u zich ook maar ergens over hoeft te bekommeren. Eigentijds design door gerenommeerde architecten, keuze kwaliteitsmaterialen, nauwgezette projectopvolging voor een snel resultaat en een afwerking om trots op te zijn.

Contacteer ons voor het aanbod appartementen


Nieuwbouwverkopers
Robbie Vankerkhove
Erkend vastgoedmakelaar BIV 514 042

M. +32 (0)492 44 33 59
E. robbie@nieuwbouwverkopers.be