Oostduinkerke

Residentie Ma Mer

Vanaf € 249.000
Ma Mer
Ma Mer vertelt een uniek verhaal in Oostduinkerke. Het gebouw zal volledig gestript en gerenoveerd worden volgens de typerende waarden van Rehomers. Bovendien worden er twee bouwlagen toegevoegd. Goed voor een totaal van vijftien heel ruime appartementen en een penthouse van 200m² met een riant terras. Zowel de binnen- als buitenkant wordt van kop tot teen geïntegreerd in een nieuw jasje. Conform het concept van Rehomers Signature gebeurt dat met een feilloos gevoel voor vormgeving en materiaalkeuze. De renovatie ademt stijl en ruimtegevoel uit en maakt dat Ma Mer oogt als een heldere nieuwbouw met een unieke, eigentijdse façade. Quality of living staat bij Rehomers hoog in het vaandel geschreven en dat laat zich zien in talloze details.

Op verzoek kunnen de appartementen kant-en-klaar ingericht  worden. Hierbij wordt flexibel ingespeeld op uw wensen met oog voor een sfeervolle ruimtelijke beleving. Zo staat Ma Mer echt voor “Mijn stek aan zee”.
  • In het hart van Oostduinkerke
  • Heel ruime appartementen
  • Een, twee of drie slaapkamers
  • Unieke, eigentijdse façade
  • Penthouse van 200m²
Locatie
Wie aan Oostduinkerke denkt, ziet onmiddellijk de sympathieke kustlijn en de aangename sfeer. Een eindeloos strand om lange wandelingen te maken, maar vooral ook om te ravotten met de (klein)kinderen en te sporten met vrienden. Een gezellige kustgemeente waar het nog goed toeven is.

Residentie Ma Mer is fantastisch gelegen, midden in het centrum, de zeedijk om de hoek en alles wat je nodig hebt bij de hand.

Prijzen

Vraagprijzen:

Vanaf €249.000, inclusief berging. Voor details, contacteer Robbie.

Meer info & Verkoop:

Nieuwbouwverkopers
Robbie Vankerkhove
Erkend vastgoedmakelaar BIV 514 042

M. +32 (0)492 44 33 59
E. robbie@nieuwbouwverkopers.be

We ontvangen u met alle plezier

Wenst u meer uitleg of bent u geïnteresseerd in onze appartementen of hoe we alles aanpakken, we spreken graag af in een van onze afgewerkte appartementen. De beste koffie staat klaar.
Spreekt u liever thuis af, dan komen we uiteraard ook graag bij u langs.

Uw gegevens

Contacteer ons voor een verbouwing!


Venecoweg 18
B-9810 Nazareth

M. +32 (0)496 55 47 63
E. pj@rehomers.be 

Over Rehomers


Als unieke verbouwspecialist vormen we residenties, appartementen en/of woningen om tot een sprankelende, nieuwe thuis. We staan in voor de totale renovatie, van ontwerp tot eindresultaat, zonder dat u zich ook maar ergens over hoeft te bekommeren. Eigentijds design door gerenommeerde architecten, keuze kwaliteitsmaterialen, nauwgezette projectopvolging voor een snel resultaat en een afwerking om trots op te zijn.

Contacteer ons voor het aanbod appartementen


Nieuwbouwverkopers
Robbie Vankerkhove
Erkend vastgoedmakelaar BIV 514 042

M. +32 (0)492 44 33 59
E. robbie@nieuwbouwverkopers.be